• Geen partners gevonden.
 • Nederlands Certificatie Instituut

  Mijn naam is Hanneke de Vries en ik ben de oprichter en directeur van het Nederlands Certificatie Instituut (NCI). Sinds de oprichting in 2002 is NCI geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Systeemcertificatie (ISO certificaat en VCA certificaat), daarnaast beoordelen we diverse keurmerken.
  NCI is een professionele, enthousiaste en deskundige certificeerder van diverse managementsystemen. In korte tijd heeft NCI zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de certificeringsbranche op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Milieu, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Beveiliging en Railinfrastructuur.

  De groei van NCI is de afgelopen jaren enorm. Ik ben trots op ons hechte team aan auditoren en office-medewerkers die pragmatisch werken hoog in het vaandel hebben staan. Wij onderscheiden ons als Certificerende Instelling door onze passie, dynamiek, deskundigheid en klantvriendelijkheid en we maken waar wat we afspreken. We auditen naar de eisen van de norm, maar hebben wel een praktische benadering en denken mee met onze klanten. Ik hoop dat u ons enthousiasme en gedrevenheid met ons deelt of zal delen.

  Hanneke de Vries
  Directeur NCI